Rüyada gölde boğulmak

Rüyada gölde boğulmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Rüyada göle düşüp boğulmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde boğulmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek ufkunun açılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada gölde boğulan birini görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil göle düşmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments