Rüyada gölden yürüyerek geçmek

Rüyada gölden yürüyerek geçmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada gölü yüzerek geçmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek kötü ve zor günler yaşanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada gölün üzerinden geçmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Rüyada gölün üstünden geçmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada gölde su görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölün taşmasını görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevda

Rüyamda golün ortasında taşlara başa başa karşıya geçiyordum.su bayağı çok ve hafif hareketliydi.bazi yerlerde az şu bazı yerlerde ise yüksek sular vardı.