Rüyada göle düşüp boğulmak

Rüyada göle düşüp boğulmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada göle düşüp boğulmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, parasının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulan birini görmek sağlığının da yerine geleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada gölde boğulmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işarettir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada göle düşeceğini görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments