Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, keyfinin olmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments