Rüyada yeşil göle düşmek

Rüyada yeşil göle düşmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göle düşmek gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil göle düşmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan göle düşmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle düşmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Rüyada balıklı göle düşmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada gölün içine düşmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık göle düşmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisine uğur getireceğine inanılır.

Rüyada kirli göle düşmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments