Rüyada gölde boğulduğunu görmek

Rüyada gölde boğulduğunu görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerinin baltalanacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada gölde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada gölde boğulmak övgü dolu sözler işiteceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada gölde boğulan birini görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada bulanık göle düşmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments