Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, darlanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü duymak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments