Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek bazı sırların açığa çıkacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada gök gürültüsü duymak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments