Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gücünün azalacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada gök gürültüsü duymak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments