Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek adeta havalara uçacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak komşular tarafından kötülenileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments