Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bahtın açılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek çok büyük yenilikler yapacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada gök gürültüsü duymak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek iyi zamanlar geçireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments