Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada gök gürültüsü duymak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek düşünceli ve dalgın olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işarettir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak ailesindeki huzurun bozulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments