Rüyada göbekte leke görmek

Rüyada göbekte leke görmek geniş bir ev satın alacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada göbekte leke gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada göbekte leke görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek kafa dinleyeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiş göbek görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göbekten vurulmak hasta ve üzgün olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments