Rüyada göbeğin kanadığını görmek

Rüyada göbeğin kanadığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğin kanadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işarettir.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada göbek fıtığı görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada göbekte leke görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekte çatlak görmek tövbelerinin allah’a ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada göbeğini deldirmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments