Rüyada hamile kadın göbeği görmek

Rüyada hamile kadın göbeği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada hamile kadın göbeği gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada hamile göbeği görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek atan kadın görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada göbekli kadın görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadın dövmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başka kadını hamile görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments