Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağını kesmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göbek bağını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments