Rüyada şiş göbek görmek

Rüyada şiş göbek görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada şiş göbek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeği şiş görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada şiş göbek görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş göbek görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek çizgisi görmek saygınlığının da artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi göbekli görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kesmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekte yara görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments