Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek göbek bağı görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada göbek bağı görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok yorulacağına yorulur.

Rüyada göbek bağı kesmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın bağı görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm bağı görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments