Rüyada göbekten vurulmak

Rüyada göbekten vurulmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya alamet etmektedir.

Rüyada göbekten vurulmak gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada göbekten vurulmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten iğne vurulmak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, daha rahat para kazanacağına yorulur.

Rüyada göbek mantarı görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliği temizlemek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına inanılır.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments