Rüyada göbeği şiş görmek

Rüyada göbeği şiş görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbeği şiş gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Rüyada göbeği şiş görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş göbek görmek elinin dara düşmeyeceğine, adaletin geleceğine yorulur.

Rüyada şiş göbek görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Rüyada göbekte leke görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada birini göbekli görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments