Rüyada birini göbekli görmek

Rüyada birini göbekli görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini göbekli gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada birinin göbeğini görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek büyük bir işe kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin göbek attığını görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekte leke görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinde yara görmek ters giden durumların düzeleceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada göbekten yaralanmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments