Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbeğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada şişmiş göbek görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada şiş göbek görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işaret eder.

Rüyada göbeği şiş görmek geniş geniş yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekli bir adam görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek okşamak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada göbek bağı kesmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments