Rüyada şişmiş göbek görmek

Rüyada şişmiş göbek görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına yorulur.

Rüyada şişmiş göbek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada şiş göbek görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada göbeği şiş görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş göbek görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek mutluluğunun zedeleneceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada göbekte leke görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aya

ruyamda göbeğim şişti ve köpükle yıkıyordum, yalnız bunu dışarda yapıyordum.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.