Rüyada geline bilezik takmak

Rüyada geline bilezik takmak elinin bolluğa kavuşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bol bol moral depolanacağına, sorunların ortadan kalkacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline bilezik takmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada geline bilezik takmak böylece kişinin hafifleyeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geline altın bilezik takmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada burma bilezik takmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bilezik takmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada başka birine bilezik takmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments