Rüyada geline inci takmak

Rüyada geline inci takmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada geline inci takmak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Rüyada geline inci takmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna inci kolye takmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe takmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına tabir olunur.

Rüyada inci takmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Rüyada inci kolye takmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Rüyada inci bileklik takmak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Rüyada beyaz inci kolye takmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments