Rüyada gelinin çiçeğini almak

Rüyada gelinin çiçeğini almak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini almak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin çiçeğini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada gelin çiçeği kapmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği almak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments