Rüyada gelin çiçeği kapmak

Rüyada gelin çiçeği kapmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kötü sözler duylacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada hastalık kapmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada gelinden çiçek almak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak umutların yıkılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gelin çiçeği görmek manevi olarak hasar alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada gelin çiçeği atmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments