Rüyada gelinin çiçeğini görmek

Rüyada gelinin çiçeğini görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yeni mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Rüyada geline çiçek vermek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak zevki sefa içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği atmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeği almak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments