Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Rüyada gelinin elinden tutmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Rüyada gelinin elini tutmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Rüyada gelin buketi tutmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada gelin çiçeği almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gelin çiçeği görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments