Rüyada gelin çiçeği almak

Rüyada gelin çiçeği almak eşinden yana huzurlu olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin çiçeği almak gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin çiçeğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinden çiçek almak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada gelin çiçeği görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin çiçeği atmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada geline çiçek vermek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz gelin çiçeği görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments