Rüyada elinde gelin çiçeği görmek

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hastalığının düzeleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin el çiçeği görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gelin çiçeği görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeği görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeğini atmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin çiçeğini almak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeği atmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments