Rüyada gelinin çiçeğini tutmak

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelin buketi tutmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin elinden tutmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Rüyada gelinin elini tutmak sıkıntıya düşüreceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinden çiçek almak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments