Rüyada gelin çiçeğini atmak

Rüyada gelin çiçeğini atmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Rüyada gelin çiçeğini atmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği atmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek karın artacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gelinden çiçek almak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada beyaz gelin çiçeği görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeği almak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments