Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek sıkıntılı günler geçireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments