Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, düşmanından kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak işinde uzmanlaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayırlı haberlere alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek çok zor duruma düşüleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments