Rüyada fener almak

Rüyada fener almak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancının günden güne arttıracağına, büyük adımlar atacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada fener almak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fener balığı görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada fenerbahçe görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan fener görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Rüyada yanan fener görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalettir.

Rüyada fener almak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada elinde fener görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments