Rüyada fenerbahçe görmek

Rüyada fenerbahçe görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, rızkının eksileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işarettir.

Rüyada fenerbahçe gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta fener yakmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada fener alayı görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalettir.

Rüyada elinde fener görmek rahat bir hayata adım atacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada el feneri görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fener balığı görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada fener görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan fener görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener yakmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments