Rüyada fener balığı görmek

Rüyada fener balığı görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, talihinin artacağına, parasının ve malının da artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada fener balığı gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Rüyada fener balığı görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde fener görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada fener almak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet eder.

Rüyada deniz feneri görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada uçan fener görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada fenerbahçeyi görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fener görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments