Rüyada yanan fener görmek

Rüyada yanan fener görmek iyiliğe ve güzelliğe, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada yanan fener gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada yanan fener görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına tabir olunur.

Rüyada fener yakmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada fenerbahçeyi görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada el feneri almak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada elinde fener görmek endişeli durumların son bulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada fener satın almak zenginliğinin, konforunun artacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener alayı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet eder.

Rüyada el feneri görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, para yatıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments