Rüyada elinde fener görmek

Rüyada elinde fener görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada elinde fener gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada el feneri yakmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el feneri almak kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde fener görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada el feneri görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada fener almak duygularının karşılıklı olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada fener ışığı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek feneri görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada fener yakmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments