Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments