Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek çekilen zahmetin çoğalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments