Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments