Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments