Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, terslik yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek başarılarının takdir edileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Evliyim ama rüyamda yeniden nikahım olacakmış bir teleaş bir telaş bütün tanıdıklarım var ölmüşlerim var hepsi nikahıma gelmişler ve nikahımda saat 5 de kıyılacakmış öylece uyandım