Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onu alkışlayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek çözüm yolları bulamayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek çalıştığı yerde amir olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments