Rüyada apartmandan aşağı düşmek

Rüyada apartmandan aşağı düşmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan düşmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada binadan aşağıya düşmek iyi geçiminin de bozulacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Rüyada asansörle aşağı düşmek ailesindeki huzurun bozulacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments