Rüyada apartmandan düşmek

Rüyada apartmandan düşmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Rüyada apartmandan düşmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada boş apartman görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanda olmak duaların boşa gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments