Rüyada apartmandan aşağı bakmak

Rüyada apartmandan aşağı bakmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak kısmetinin de açılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada apartmana bakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Rüyada apartmandan bakmak yeni iş kollarına girileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı bakmak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments