Rüyada merdivenden aşağı düşmek

Rüyada merdivenden aşağı düşmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kurulu düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments